TOTALNI EGZODUS IZ AL-NASSRA: Cristiano Ronaldo prisiljen držati jezik za zubima i gledati kaos

Al-Nassr prolazi kroz vrlo teško razdoblje. Sinoć je saudijski klub ostao bez predsjednika i važnog člana uprave, a vrlo brzo bi moglo doći i do egzodusa iz svlačionice.

Al-Nassr se proslavio dovođenjem Cristiana Ronalda za ugovor od 200 milijuna eura godišnje. Uskoro su u Rijad došle i druge zvijezde, ali klub je ostao bez trofeja u protekle dvije sezone.

Brojni za neuspjeh krive ljude koji su u vrhu države. Među navijačima i čelnicima Al-Nassra vlada mišljenje da se “guraju” najveći klubovi ove zemlje, u prvom redu Al-Hilal i Al-Ittihad.

Sudačke odluke često su izazivale nezadovoljstvo, smatra se da su glavni ljudi Saudijske Arabije iskoristili Cristiana Ronalda kako bi promovirali ligu, te da sada imaju jasan plan da Al-Nassr pošalju u zaborav.

To predsjednik Ibrahim Al-Muhaidib nije više mogao trpjeti. Odlučio je otići s pozicije prvog čovjeka kluba razočaran odnosom Saudijskih vlasti prema klubu.

Investicijski fond Saudijske Arabije doveo je Ronalda u klub, ali nakon toga je uskratio pomoć u financiranju transfera drugih igrača. To nije učinio prema rivalima, a u Al-Nassru su zabezeknuto gledali što se to događa.

Pokušao je predsjednik ponudom od 300 milijuna dolara kupiti “prava odlučivanja”. No, odbijen je i morao je nastaviti raditi prema jasnim smjernicama.

Sam Ronaldo je navodno imao želju progovoriti o problemima unutar kluba. No, ugovor sa Saudijskom Arabijom ga je spriječio u tome i doslovno je prisiljen držati jezik za zubima.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime