JAKIROVIĆ U TEŠKOM PROBLEMU! Dinamo napada Hajduk i Bayern bez ‘duše’ momčadi

060924Jakirović

Trener Dinama iz Zagreba, Sergej Jakirović, našao se u dosta teškoj situaciji jer je ostao bez jednog od ključnih nogometaša pred dvije jako važne utakmice.

U toku je reprezentativna pauza i neki igrači napuštaju klubove kako bi se priključili svojim nacionalim timovima, dok drugi ostaju da rade uz nešto više vremena za odmor.

Međutim, reprezenetativna stanka je uglavnom period u kojem se treneri najviše plaše da će im se neki od nogometaša povrijediti i takav vratiti u klub.

U četvrtak je na treningu Dinama bol u mišiću osjetio Josip Mišić i naravno zabrinuo sve na Maksimiru. Ipak se radi o jednom od ključnih pojedinaca otkako je stigao prije tri i pol godie.

Inače, Mišić nije poznat kao neko ko ima velike probleme sa povredama, ali se sada povrijedio. Prve prognoze govore da će propustiti okršaj sa Hajdukom koji se igra u Zagrebu 13. septembra, te utakmicu protiv Bayerna na Allianz Areni u okviru 1. kola Lige prvaka.

Sergej Jakirović će tako sve izvjesnije u ove mečeve bez sjajnog veznjaka, a nije isklučeno da priliku u odsustvu Mišića dobije mladi i talentovani Branko Pavić.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime