KRUPAN ZALOGAJ ČAK I ZA NJEGA! Pep ostavlja City i preuzima najmoćniju reprezentaciju koja ne blista

120924Guardiola

Sve je izvjesnije da legendarnog španskog stručnjaka i jednog od najvećih trenera ikada u nogometu, Pepa Guardiolu, naredne sezone nećemo gledati na kormilu Manchester Cityja.

Još prije nekoliko mjeseci je Guardiola najavio svoj mogući odlazak iz Manchester Cityja čije rukovodstvo želi da ga zadrži u svom timu. No, čini se da im to neće poći za rukom.

“Bliži sam odlasku nego ostanku. Već dugo sam ovdje. Vidjet ćemo”, poručio je fenomenalni Španac i tako bacio u brige sve navijače osvajača Premier lige.

Ovih dana je britanski Telegraph objavio da u reprezentaciji Engleske, odnosno tamošnjem Nogometnom savezu, čine sve kako bi angažovali Guardiolu.

“FA sanja o angažmanu Pepa Guardiole i pokušavaju apsolutno sve kako bi nagovorili španskog stručnjaka da preuzme nacionalni tim nakon što okonča ugovor sa Manchester Cityjem u ljeto iduće godine”, piše Telegraph.

‘Gordi Albion’ je zaista previše bogat fantastičnim nogometašima, ali smo se i na proteklom Evropskom prvenstvu uvjerili da Engleska ne blista, uprkos tome što su igrali finale u Njemačkoj. Dakle, bio bi ovo zahtjevan zadatak čak i za velikog Pepa.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime