Tiket dana: Sigurna pobjeda Milana i dva trijumfa gostiju recept za dobitak

Meridian-PROMO

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku saznajte koja su tri najsigurnija tipa iz liga petice za klađenje ove subote koristeći kvote upravo iz Meridiana.

Ako još nemate nalog u Meridianu, vrijeme je da to promijenite. Registrujte se i uzmite odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrtite 100 KM kroz free spinove, a čeka vas i 15 KM za sportsko klađenje.

Registrujte se OVDJE i startujte jače nego ikada.

BOURNEMOUTH – CHELSEA – 2
Kvota: 2.05

Nova sezona, novi trener i stari problemi. Tako se najkraće može opisati ono što je Chelsea prikazao u prva tri kola Premijer lige. Ubjedljiva pobjeda na gostovanju kod Wolvesa je za neke bila naznaka stabilnosti, ali odmah iza toga uslijedio je kiks protiv Crystal Palacea koji je svima stavio do znanja da će “Plavci” morati mnogo bolje ako žele da konkurišu za top 4. A gostovanje kod Bournemoutha će biti odličan test pošto “Trešnjice” ne znaju i dalje za poraz u novoj takmičarskoj godini.

Obrazloženje prognoze: Pobjeda kod Wolvesa je recept koji Chelsea mora da iskoristi kako bi nadigrao i Bournemouth. Iako je tim Andonija Iraole i dalje neporažen u Premijer ligi, ne treba zaboraviti da su u prošlom kolu gubili od Evertona sa 2:0 do 87. minute što ukazuje i na njihove slabosti. Kvota 2.05 na pobjedu gostiju koja nudi kladionica Meridian se prosto mora uzeti ove subote.

MILAN – VENEZIA – 1&2+
Kvota: 1.50

Milan je u prva tri kola Serije A skupio svega dva boda i to je početak kakav “Rossoneri” nisu očekivali ni u najgorim noćnim morama. Pogotovo kada se znalo da im je raspored više nego naklonjen u prva dva mjeseca nove takmičarske godine. Paulo Fonseca ima sve manje vremena da preokrene stvari i ukoliko njegova ekipa ne ostvari trijumf protiv slabašne Venezije, portugalski stručnjak bi mogao proći kao i
Marco Giampaolo prije nekoliko godina.

Obrazloženje prognoze: Po prikazanom u prva tri kola, Venezia je vjerovatno najslabiji tim u čitavom takmičenju. Milan nije mogao poželjeti boljeg rivala u trenutku kada im je pobjeda neophodna u svakom smislu. Vjerujemo da će do nje doći i igra 1&2+ po odličnoj kvoti 1.50 u kladionici Meridian izgleda kao najbolja solucija za ovaj duel.

REAL SOCIEDAD – REAL MADRID – 2
Kvota: 1.75

Onog momenta kada je Kylian Mbappe potpisao za Real Madrid, mnogi su konstatovali da će “Los Blancosi” biti nezaustavljivi u sezoni koja je ispred nas. Ipak, u praksi to nije izgledalo tako u prva četiri kola La Lige. Tim Carla Ancelottija je kiksnuo već dva puta i zaostaju četiri boda u odnosu na Barcelonu. I pri tome ih nimalo jednostavan zadatak očekuje večeras u San Sebastianu.

Obrazloženje prognoze: Real Sociedad je u prethodnih nekoliko godina bio pri samom vrhu La Lige, ali i oni prolaze kroz određenu krizu. Doživjeli su nekoliko kikseva i definitivno ne dočekuju Real Madrid u najboljem momentu. Mi vjerujemo da će gosti konačno utišati kritičare i da će Mbappe i družina prikazati jedno respektabilno izdanje u skladu sa svojim renomeom.

Tiket dana:

  • Bournemouth – Chelsea – 2
  • Milan – Venezia – 1&2+
  • Real Sociedad – Real Madrid – 2

Ukupna kvota će biti tačno 5.38 ukoliko vaš izbor bude kladionica Meridian koja ima najveće kvote na planeti.

Osim najjačim kvotama i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, vaučerima Kliker/xBon ili Meridian dopunom. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Ukoliko svoj račun dopuniš danas, od 18 do 22 časa, Meridian ti poklanja 20% bonusa na sve tvoje uplate putem Klikera, xBona ili kartica.

3 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime