Ugledna Marca dobila intervju od Demirovića, bh. napadač emotivan: Otac mi je sve u životu

170924Demirović

Očito je potpis za ekipu njemačkog Stuttgarta bio pun pogodak za nastavak karijere fantastičnog bh. reprezentativca Ermedina Demirovića.

Demirović igra u zaista sjajnoj formi, a pred utakmicu protiv Real Madrida u okviru Lige prvaka ovaj ‘Zmaj’ je dao veoma opširan intervju za uglednu špansku Marcu.

U njemu je reprezentativac Bosne i Hercegovine između ostalog govorio o svojoj karijeri, formi u kojoj se trenutno nalazi, ali i svojim dječačkim uzorima.

“U sjajnoj sam formi, to je istina. Osjećam se dobro u novom klubu, a nastavio sam igrati kao u Augsburgu. Timu ide dobro, što je najvažnije. Uvjeren sam da ćemo se lijepo pokazati na Bernabeuu. To će biti zaista posebno za mene, pravo ispunjenje sna”, rekao je Demirović dodavši

“Moj uzor je moj otac, uvijek će biti broj jedan. Otac mi je sve u životu. Uvijek me podržavao, podizao me u najtežim momentima karijere. Pružio mi je sve, otkako sam bio dijete, vodio me na treninge i utakmice. Kada je riječ o sportu, uzori su mi Ibrahimović i Džeko”, riječi su napadača.

Ermedin Demirović je u Stuttgart stigao sredinom mjeseca jula ovog ljeta, te su ga zahvaljujući brilijantnim nastupima u posljednje vrijeme španski mediji označili kao glavnu prijetnju za Real Madrid. Utakmica ova dva tima na rasporedu je večeras od 21 sat.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime