NIVO IZNAD SVIH, PEREZ JE ČAK I OVO USPIO! Šef rješava goruću poziciju, u Madrid stiže najbolji na svijetu

170924Perez

Moćni predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, ne misli se zaustaviti nakon što je aktuelnog prvaka Evrope i Španije ovog ljeta pojačao Kylian Mbappea.

Perez je u ljetnom prijelaznom roku doveo Mbappea, te tako ‘Kraljevskom klubu’ osigurao napadača koji uživa status jednog od najboljih nogometaša današnjice.

No, odlučan je šef Reala da od ovog tima napravi pravo savršenstvo. Tako prema najnovijim informacijama novinara Miguela Delaneyja, Florentino aktivno radi na novom poslu.

Delaney uvjerava da će defanzivac londonskog Arsenala, William Saliba, definitivno pojačati velikana sa Santiago Bernabeu stadiona idućeg ljeta.

Prvi čovjek Madriđana je itekako svjestan kakve muke Carlo Ancelotti muči sa pozicijom centralnog defanzivca, obzirom na silne povrede koje su pogodile ovaj dio momčadi italijanskog stručnjaka.

Upravo zbog toga, Perez želi da Ancelottiju maksimalno olakša i dovede mu francuskog reprezentativca, a mnogi će se složiti i ponajboljeg stopera u svijetu nogometa mjesecima unazad.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime