Europa ‘omalovažava’ Crvenu zvezdu: Poniženje za Beograđane uoči prve utakmice u Ligi prvaka

180924Zvezda

Crvena zvezda imala je vrlo težak “ples kuglica” u Ligi prvaka. Prvaka Srbije očekuju gostovanja kod Intera, Milana, Young Boysa i Monaca, dok na svom terenu dočekuje Benficu, Barcelonu, PSV i Stuttgart.

Pred početak elitnog natjecanja beogradskom gigantu se ne daju preveliki izgledi da se nađe među 24 momčadi koje će igrati knock-out fazu, a gotovo nikakve da bude među najboljih osam.

Zvezda je tek na 35. mjestu po izgledima za prolaz grupne faze. Ispod nje je još samo slovački prvak Slovan iz Bratislave.

Ekipi Vladana Milojevića daje se svega dva posto izgleda da završi među osam najboljih klubova. To zapravo djeluje nerealno pored brojnih velikana, ali navijače Zvezde ponižava što je njihov klub na dnu po izgledima da se nađe u Top 24.

Zvezdi se daje 25 posto izgleda za ulazak među 24 najbolje momčadi. Ta dovoljna je tek za 35. mjesto, a ispred su klubovi koji, objektivno gledajući, nisu ništa bolji od Zvezde.

Brest, Dinamo Zagreb, Graz, Young Boys, samo su neki od klubova kojima se daju daleko veći izgledi nego Zvezdi za prolazak grupne faze Lige prvaka.

Treba napomenuti da se Zvezdi predviđa da će ostati bez pobjede u ovoj sezoni Lige prvaka.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime