Ziceri u Ligi šampiona: Saznaj koje su tri najveće sigurice za klađenje

180924Meridian

I večeras se na programu Lige šampiona nalazi šest mečeva, a kladionica Meridian je spremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. U ovom članku pročitajte ekspertski tiket, sastavljen od tri najsigurnija tipa iz najelitnijeg kontinentalnog takmičenja.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

Igraj Ligu šampionskih bonusa!

Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita u periodu od 17.09. – 19.09.2024. do 21:00h.

CLUB BRUGGE – BORUSSIA DORTMUND – 2
Kvota: 2.05

Club Brugge je do mjesta u Ligi šampiona došao osvajanjem nacionalne titule u Belgiji, a na odličan način su započeli i novu kampanju u domaćim okvirima. Borussia Dortmund je s druge strane prije nešto više od tri mjeseca igrala finale najelitnijeg fudbalskog takmičenja na Starom kontinentu i želja je da ponovo ostave dubok trag. Novom treneru Nuriju Šahinu će trebati određeno vrijeme da posloži stvari kako je naumio, ali nema sumnje da na raspolaganju ima odličan tim.

Obrazloženje prognoze: Početak Lige šampiona je uvijek izazovan za sve klubove i može donijeti dosta neočekivanih rezultata, ali Borussia Dortmund je sigurno u prednosti u odnosu na Club Brugge. Četiri gola u mreži Heidenhima su najbolja uvertira pred put u Belgiju i vjerujemo da će tamo nastaviti u tom ritmu. Pri tome, kvota 2.05 u Meridianu je više nego odlična.

MANCHESTER CITY – INTER – 1
Kvota: 1.55

Manchester City je pod dirigentskom palicom Pepa Guardiole postao jedan od najdominantnijih klubova na Starom kontinentu. U Premijer ligi gotovo da i nemaju pravu konkurenciju, a prije dvije sezone je konačno osvojena i Liga šampiona pobjedom upravo protiv Intera u finalu. I na startu nove takmičarske godine, “Građani” su perfektni sa maksimalnih 12 bodova u prvenstvu, a osvojen je i Community Shield. Kada se radi o Interu, oni su već pokazali određene probleme u Seriji A i daleko su od prave forme.

Obrazloženje prognoze: Prošle sezone je bilo pravo čudo kada Inter izgubi bodove u domaćem prvenstvu, a sada su kiksali već dva puta za samo četiri kola. Za ugroziti Manchester City u Engleskoj je neophodno da tim bude na svom maksimumu, a Inter je daleko od njega. Zbog toga očekujemo rutinsku pobjedu domaćina ovdje.

PSG – GIRONA – 1&2+
Kvota: 1.60

Odlazak Kyliana Mbappea u Real Madrid se još uvijek nije negativno odrazio po igru PSG-a. Aktuelni šampioni Francuske su u novu sezonu ušli sa četiri pobjede i timska hemija je na znatnom većem nivou nego kada je tu bio najbolji igrač “Trikolora”. Za Gironu će ovo biti jedna od najvažnijih utakmica u njihovoj istoriji i pitanje je koliko će uspjeti da se nose sa pritiskom. A od pomoći nije ni to što ih je Barcelona demolirala u katalonskom derbiju u nedjelju sa 4:1.

Obrazloženje prognoze: Na osnovu viđenog u prethodnih mjesec dana, nema razloga da sumnjamo u PSG. Sve četiri utakmice u prvenstvu su dobili sa najmanje dva gola razlika, a protivnici kao što su Lille i Brest su sve, samo ne naivni. Zato je kombinacija 1&2+ najbolja opcija i to po sjajnoj kvoti 1.60 u Meridianu.

Tiket dana:

Club Brugge – Borussia Dortmund – 2
Manchester City – Inter – 1
PSG – Girona – 1&2+

Ukupna kvota će biti tačno 5.08 ukoliko vaš izbor bude kladionica Meridian koja ima najveće kvote na planeti.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, Meridian dopunom, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

6 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime