BRŽE NIJE MOGLO! Jakiroviću ‘odzvonilo’ u Zagrebu, na klupi Dinama ga mijenja slavni hrvatski reprezentativac?

180924Jakirović

Teško da su minule noći nogometaši, trener, navijači, čelnici i svi zaposleni u Dinamu iz Zagreba imali dobar san, obzirom da su doživjeli najveću evropsku blamažu u klupskoj povijesti.

Tako nam izlazne ankete na vodećim hrvatskim portalima pokazuju da Sergej Jakirović nakon debakla protiv Bayerna treba dobiti otkaz na klupi Dinama.

Kada izgubite od najvećeg rivala Hajduka na domaćem terenu (1:0), a zatim svojim navijačima priredite sramotu poput sinoćnje u Minhenu (9:2), onda je logično da vam se drma stolica bez obzira koliko kredita imali na klupi.

Jasno je da Jakiroviću na Maksimiru nikada nije bila ugrožena klupa kao što je to sada, dok je vrh Dinama po povratku u Zagreb odmah obavio jako važan sastanak. Navodno je donesena odluka da se potraži novi trener, te se već razmatra jedno ime.

Hrvatski mediji pišu da je Niko Kovač koji je trenutno bez posla prvi kandidat za nasljednika nekadašnjeg menadžera Rijeke i Zrinjskog iz Mostara.

Kovač je na posljednja tri posla dobio otkaze. To je zadnji put bio slučaj u Wolfsburgu, prije toga u Monacu, ali i Bayernu iz Minhena. Svakako se radi o slavnom reprezentativcu i zvučnom imenu hrvatskog nogometa.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime