SENZACIONALAN TRANSFER: Miralem Pjanić pomaže talijanskom velikanu riješiti ‘noćnu moru’?!

190924Pjanic

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić (34) još uvijek slobodan igrač na tržištu i može ga dovesti bilo koji klub s obzirom na to da je ljetos napustio Al-Sharjah.

Spominjao se Pjanićev odlazak u španjolsku La Ligu, bio je vrlo blizu Leganesa, a na kraju je najbliži bio turskom prvoligašu Konyasporu, ali to je sve propalo.

Sada talijanski Calciomercato donosi senzacionalnu vijest, preciznije novinar ovog talijanskog lista, Lorenzo De Angelis. U svom tekstu De Angelis navodi kako je “Milan krenuo po Miralema Pjanića!

Milan bi se mogao fokusirati na transfer Miralema Pjanića kako bi ublažio nedostatak igrača na sredini terena nakon ozljede Ismaela Bennacera. U Milanu nemaju drugih rješenja nego se okrenuti slobodnim igračima, a Pjanić je tu prvi izbor“, tvrdi spomenuti novinar.

Navodno će Milan krenuti u prve pregovore s Pjanićem u nadolazećim danima, a premda neki smatraju da je to gotovo nemoguće, mnogi su mišljenja da bi Pjanić na kraju mogao završiti na San Siru.

Pisanja spomenutog medija imaju čvrsto uporište jer se krajem augusta spominjao Pjanićev transfer u Serie A, ali krilo se ime kluba. Čini se da to nisu bile samo glasine…

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime