Igraj na Ligu šampiona u Meridianu: Najraznovrsnija ponuda koju ćete pronaći na jednom mjestu

190924Meridian

Crvena zvezda će nastup u Ligi šampiona započeti utakmicom protiv Benfice, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

CRVENA ZVEZDA – BENFICA – 1 (4.20) X (3.75) 2 (1.90)

Crvena zvezda će nastup u Ligi šampiona otvoriti utakmicom protiv Benfice na stadionu “Rajko Mitić”. Za okršaj u Beogradu se tražila karta više i nema dileme da će crveno-bijeli iza sebe imati ogromnu podršku navijača. Vladan Milojević je u kvalifikacijama opravdao svoj epitet “nepobjedljivog” u toj fazi takmičenja i sigurno će imati odličan plan i za Benficu. Milojevića će radovati i to što njegova ekipa nije primila gol u zadnja tri meča u svim takmičenjima znajući koliki se fokus stavlja na tu stranu terena.

Kada se radi o Benfici, oni veoma rano u sezoni prolaze kroz veliku tranziciju. Prije nešto više od sedam dana je otpušten Roger Schmidt, a na njegovo mjesto je postavljen Bruno Lage koji je u prošlosti imao dosta uspjeha sa lisabonskim “Orlovima”. U njegovoj debitantskoj utakmici, savladana je Santa Clara sa 4:1, ali ono što ih čeka u prijestonici Srbije večeras se sigurno ne može porediti sa pomenutom utakmicom koju su igrali u domaćem prvenstvu.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Pored najvećih kvota i fantastične ponude, kladionica Meridian je za ovu utakmicu pripremila i nešto fantastično za sve svoje igrače, a to je 100% cashback-a za sve one koji odigraju bilo koji singl na okršaj Crvena Zvezda-Benfica.

Ako očekujete dobar rezultat Crvene zvezde, ali želite da odigrati nešto sigurniju varijantu, prava opcija za klađenje je “Dupla opklada”, te kombinovanje dvoznaka (1X) i golova u Meridianu.

Igračima je na raspolaganju ogroman broj kombinatorika, a samo neke potencijalno interesantne su:

  • 1X&ING (pobjeda Crvene zvezde ili neriješeno i jedan ili oba tima ne daju gol u prvom poluvremenu) – 2.40
  • 1X&GG (pobjeda Crvene zvezde ili neriješeno i oba tima daju gol) – 2.95
  • 1X&0-2 (pobjeda Crvene zvezde ili neriješeno i 0-2 gola na utakmici) – 3.40
  • 1X&2-3 (pobjeda Crvene zvezde ili neriješeno i 2-3 gola na utakmici) – 4.05
  • 1X&1=2 (pobjeda Crvene zvezde ili neriješeno i jednak broj golova u oba poluvremena) – 5.35

Jedna od opcija je uvijek i “Bet Builder”. Ovo je igra pomoću koje možete odigrati neograničen broj tipova sa istog meča i za to dobiti jedinstvenu kvotu.

Kladionica Meridian je jedina koja ima “Bet Builder” u svojoj ponudi, a ako npr. odlučite da odigrate sljedeće tipove za meč Crvena zvezda-Benfica:

  • 1X (pobjeda Crvene zvezde ili neriješeno)
  • Manje od 3.5 gola na utakmici
  • Manje od 1.5 gola u prvom poluvremenu
  • Benfica ne pobjeđuje niti jedno poluvrijeme
    Kvota bi bila 4.07.

Pored duela u Beogradu, na programu Lige šampiona je večeras još pet utakmica. Barcelona gostuje u Monacu, a kvota na trijumf Katalonaca je impresivnih 1.80. Još unosnije se “plaća” pobjeda Arsenala u Bergamu pošto je dvojka odličnih 1.90.

Brest će svoju debitantsku utakmicu u Ligi šampiona igrati protiv Šturma kod kuće, a koeficijent na “keca” je 1.85. Identična je kvota i na pobjedu Atletico Madrida protiv Leipziga, kao i na Bayer Leverkusen na gostovanju Feyenoordu.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, Meridian dopunom, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

4 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime