ČEKALO SE I DOČEKALO! Vlahović već u januaru napušta Juve, pojačat će ponajveći klub svijeta u transferu karijere

200924Vlahović

Čini se da će srbijanski reprezentativac i napadač Dušan Vlahović već u januarskom prijelaznom roku napustiti redove torinskog Juventusa i karijeru nastaviti daleko od Italije.

Naime, Vlahović se ponovo počeo povezivati sa odlaskom iz Torina, ali je prema svemu sudeći situacija ovog puta mnogo ozbiljnija. On nije opravdao uložena 84 milijuna eura u prethodnim godinama i navodno je ‘Stara dama’ raspoložena da ga proda.

Dakle, do transfera bi moglo doći već u januaru, dok se kao novi tim za napadača reprezentacije Srbije spominje velikan engleskog i evropskog nogometa, Manchester United.

Srbina izuzetno cijeni pomoćni trener ‘Crvenih đavola’, Ruud van Nistelrooy. Nizozemac vidi ogroman potencijal u 24-godišnjem golgeteru i poručio je Eriku ten Hagu da bi on mogao biti idealan za napad Uniteda.

Gigant iz crvenog dijela Manchestera spreman je za nekadašnju zvijezdu Fiorentine izdvojiti cifru od 50 milijuna eura, a koja poprilično zadovoljava ekipu iz Juventusa.

Vlahović, kojeg ugovor sa Juveom veže do 2026. godine, bi po dolasku na kultni Old Trafford preuzeo ulogu prvog napadača ispred Rasmusa Hojlunda i Joshue Zirzkzeea.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime