Vraća se veznjak koji je zbog Hrvatske sve stavio na kocku: Odluka će pokazati kakav je Dalić izbornik

210924Dalic

Hrvatska bi u nadolazećem ciklusu Lige nacija mogla dobiti ogromno pojačanje, ali sve će ovisiti o odluci Zlatka Dalića i hoće li primijeniti isti recept kao s Ivanom Perišićem.

Nogometna sezona se ozbiljno zahuktava, te nove utakmice Lige nacija slijede za manje od mjeseca dana i izbornici već rade na pripremi popisa za novi ciklus.

Dalić je odlučio napraviti određene promjene te pružiti priliku mlađim igračima u prethodnom ciklusu, a sada će biti na iskušenju pozvati Nikolu Vlašića ili ne.

Vlašić je riskirao puno toga kada se pred Europsko prvenstvo pojavio na okupljanju premda nije bio potpuno spreman, a na kraju je zbog ozljede morao odustati.

Ta ozljeda ga je skupo koštala s obzirom na to da je uslijedila višemjesečna pauza, ali sada je ponovno zdrav i uskoro se očekuje njegov povratak na terene.

Dalić je do sada znao pomoći nekim igračima kada su ozlijeđeni ili su bez kluba, najbolji primjer je definitivno Ivan Perišić koji je bio pozivan i kad nije mogao igrati.

Izbornik ‘Vatrenih‘ je do sada ozbiljno računao na Vlašića, a sada kad se ofenzivni veznjak oporavio bit će zanimljivo vidjeti njegovu odluku.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime