ANCELOTTI U HAOSU! Od kamere nije mogao pobjeći, Bellingham snimljen kako izgovara NEDOPUSTIVO

220924Bellingham

Nogometaš Real Madrida, Jude Bellingham, mogao bi se suočiti sa žestokom kaznom zbog vrijeđanja sudije na utakmici protiv Espanyola.

Real je pobijedio Espanyol s 4:1, dok se u 82. minutu ovog susreta desila jedna zanimljiva scena jer su Vinicius Junior i Jude Bellingham dobili žute kartone u razmaku od nekoliko sekundi.

Nezadovoljni engleski reprezentativac je protestvovao zbog jedne odluke i dobio je karton sasvim zasluženo. S druge strane, Brazilac je ludovao na terenu kao i uvijek, pa je i njemu Jose Luis Munuera Montero pokazao karton žute boje.

Međutim, Bellingham bi se mogao suočiti i s većom kaznom zbog vrijeđanja sudije. Naime, kamere na Santiago Bernabeu stadionu su uhvatile trenutak u kojem mu govori: “Ti si go*no”.

Brzo se sve proširilo društvenim mrežama, a sasvim očekivano su navijači Barcelone ti koji traže dodatnu kaznu za vezistu Reala, te se čini da će La Liga pokrenuti proces.

Dakle, za očekivati je da će bivša zvijezda Borussije iz Dortmunda biti žešće kažnjena i ovim je potezom 21-godišnjak napravio nepotreban problem ‘Kraljevskom klubu’ i treneru Carlu Ancelottiju.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime