HRABRO ARNE, HRABRO! Slot ne želi jednu, ne dvije, već tri zvijezde Leverkusena u Liverpoolu sljedeće godine

ArneBAY
Nizozemac je ljubitelj nogometaša iz Leverkusena

Nizozemski stručnjak Arne Slot se brzo adaptirao na uslove u Liverpoolu i sa ovom momčadi je nastavio tamo gdje je stao sada već legendarni Jurgen Klopp.

Liverpool izgleda mnogo svježije na terenu s obzirom da u klub od Slotovog dolaska nije pristiglo mnogo bitnih pojačanja, a to će se definitivno mijenjati u narednom periodu.

Očekuje se da izgled rostera slavnog engleskog velikana poprimi novi oblik kako vrijeme bude prolazilo, dok je CaughtOffside došao do zanimljvih saznanja.

Slot u svojim redovima želi ni manje vi više nego tri zvijezde Bayer Leverkusena i uskoro će pregovarati sa njemačkim rivalima o mogućnosti njihovog dolaska na Anfield.

Florian Wirtz, Jeremie Frimpong i Exequiel Palacios su nogometaši koje Nizozemac želi da vidi u svojim redovima naredne godine u okviru dugo očekivane rekonstrukcije.

Frimpong bi stigao u slučaju da Trent Alexander-Arnold napusti klub, dok bi Wirtz trebao pojačati vezni red, odnosno njegovu produktivnost. Palacios pokriva doslovno sve pozicije u srcu veznog reda, tako da je plan s te strane i više nego jasan.

Iako o cijeni ovaj izvor nije imao informacija, očekuje se da u slučaju da tri zvijezde u paketu stignu na Anfield, Liverpool ‘Apotekarima’ isplati oko 200 miliona eura.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime