ODMAH GLAVOBOLJA! Tek je preuzeo Dinamo, a Bjelici je već pao mrak na oči zbog najnovijih vijesti

270924Bjelica

Definitivno se od Nenada Bjelice očekuje da situaciju na Maksimiru okrene u pravom smjeru, ali nakon posljednjih vijesti dobio je ozbiljnu glavobolju.

Naime, svega nekoliko sati prije zvanične press konferencije Bjelicu su dočekale loše vijesti pošto je ostao bez nekih ključnih nogometaša i već na početku mandata mora krpiti stvari.

Dakle, Bjelica je ostao bez defanzivca Samyja Mmaee te na njega neće moći računati u utakmici protiv Lokomotive, a vrlo izvjesno i protiv Monaca.

Kevin Theophile-Catherine također ima određenih fizičkih problema što znači da hrvatski stručnjak nema dvojicu standardnih defanzivaca pa će morati da traži novi stoperski par.

Maxime Bernauer i Raul Torrente su defanzivci koje Bjelica ima na raspolaganju, dok bi se Stefan Ristovski mogao pomjeriti na poziciju centralnog beka, a Dino Perić i Marko Perković nisu spremni.

Na posljednje dvije utakmice Dinamo je primio čak 13 pogodaka što je i presudilo Sergeju Jakiroviću. Tako ne čudi ni to zašto je novom treneru ‘Modrih’ postavljeno mnogo pitanja vezanih za defanzivnu liniju momčadi.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime