‘ZALUĐEN’ JE S NJIM! I Arteta želi zvijezdu od 150 milijuna eura, Arsenal sprema transfer svih transfera?

270924Arteta

Španski stručnjak na klupi londonskog velikana Arsenala, Mikel Arteta, više od svega želi nogometaša koji se našao na radaru mnogih klubova širom Evrope.

Popularni ‘Topnici’ su ovu sezonu počeli skoro pa savršeno, te su od mogućih 15 bodova osvojili 11, dok je jedan od tih bodova došao na gostovanju ljutom rivalu Manchester Cityju.

Nema apsolutno nikakve dileme da će se, ukoliko nastave sa tako dobrim igrama, Arteta i društvo treću takmičarsku godinu u nizu boriti za titulu šampiona Engleske.

Prema saznanjima izvora sa Otoka, Španac vjeruje da je pronašao jednog igrača koji nedostaje timu Arsenala kako bi uspio donijeti prvu titulu Premier lige na Emirates u posljednjih 20 godina.

Arteta je navodno ogroman zaljubljenik u igre njemačkog reprezentativca Floriana Wirtza, te je spreman na sve samo da ga dovede u crveni dio Londona.

Prošle sezone Wirtz je bio najbolji nogometaš Bayera iz Leverkusena koji je osvojio Bundesligu, DFB Pokal i završio drugi u Evropskoj ligi. No, ‘Apotekari’ ga ne misle pustiti ispod 150 milijuna eura, što je naravno ogromna cifra.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime