Tiket dana: Saznaj koji su najprofitabilniji tipovi iz liga petice

Meridian-PROMO

Kladionica Meridian ima najjače kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u nastavku vam donosimo ekspertski tiket dana sastavljen od tri meča iz liga petice i uz pomoć kvota iz Meridiana.

Ako još nemate nalog na Meridianu, sada je prava prilika da to promijenite.

Registrujte se i odmah uzmite 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrtite 100 KM kroz free spinove, a čeka vas i 15 KM za sportsko klađenje.

Super ponuda, zar ne?

Registrujte se OVDJE i najbolje vam tek dolazi u danima koji slijede – do 2.000 KM bonusa. Prva tri depozita deponujte u roku 96 časova od registracije i X3 Bonusi stižu!

CHELSEA – BRIGHTON – 1
Kvota: 1.75

Chelsea je u prethodna dva kola ostvario gostujuće pobjede protiv Bournemoutha i West Hama što je skinulo veliki pritisak sa leđa Enza Maresce. Ambicije u plavom dijelu Londona su mjesto u top 4 Premijer lige i eventualna pobjeda protiv Brightona bi dosta pomogla ka tom cilju. “Galebovi” su jedna od četiri neporažene ekipe u takmičenju i to će njima dati samopouzdanje pred put u prijestonicu Engleske.

Obrazloženje prognoze: Chelsea je po kvalitetu mnogo superiorniji od Brightona. Problem je što su u prethodne dve sezone odigrali ispod svih očekivanja i malo ko vjeruje da mogu opet u kontinuitetu pobjeđivati. To je uostalom i razlog zašto je kvota na njih sjajnih 1.75, ali to definitivno treba iskoristiti kladeći se u Meridianu.

GENOA – JUVENTUS – 2
Kvota: 1.75

Massimilano Allegri možda nije više trener Juventusa, ali da ne znate ko sjedi na klupi “Stare dame”, vjerovatno bi rekli da je na njoj upravo popularni Max. Razlog leži u činjenici da je Juventus odigrao pet utakmica bez primljenog gola u Seriji A i taj niz će izabranici Thiaga Motte pokušati da produže ovog vikenda u Genoi. “Grifoni” su u gradskom derbiju tokom sedmice poraženi od Sampdorije u Kupu Italije i to definitivno nije dobra uvertira pred šesto kolo nacionalne lige.

Obrazloženje prognoze: Nakon tri uzastopna remija, vrijeme je da Juventus upiše novu pobjedu. Genoa je u prošlom kolu Serie A izgubila od Venezije, potom je ispala iz Kupa Italije od Sampdorije i to je dokaz da su u krizi. A u takvom stanju ne želite da ugostite tim koji ima aspiracije da osvoji titulu u ovoj sezoni. Pri tome, kvota 1.75 koju nudi kladionica Meridian izgleda fenomenalno.

OSASUNA – BARCELONA – 2&2+
Kvota: 1.70

Barcelona na startu sezone izgleda nezaustavljivo. Hansi Flick je napravio revoluciju za kratko vrijeme i Blaugrana je u prvih sedam kola La Lige osvojila maksimalan 21 bod. Robert Lewandowski je već postigao sedam golova i istakao je kandidaturu za najboljeg strijelca ove sezone. Raphinha je takođe “dodao” pet pogodaka. U osmom kolu Katalonci će gostovati u Pamploni kod solidne Osasune koja je ovo kolo dočekala na diobi šestog mjesta.

Obrazloženje prognoze: Na osnovu viđenog do sada, nema razloga da se sumnja u Barcelonu i ono što prikazuju. Iako je neminovno da će se nekad prvi kiks desiti, ne vjerujemo da je to slučaj ovog vikenda. Lewandowski je u sjajnoj formi i očekujemo da bar jednom zatrese Osasune za trijumf svoje ekipe od minimalno dva razlike.

Tiket dana:

Chelsea – Brighton – 1
Genoa – Juventus – 2
Osasuna – Barcelona – 2&2+

Ukupna kvota će biti tačno 5.21 ukoliko vaš izbor bude kladionica Meridian koja ima najveće kvote na planeti.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Meridian ti danas poklanja 50% bonusa na prvi depozit koji uplatiš putem Klikera, xBona ili kartica, a ponuda vrijedi u periodu od 12 do 20 časova.

Uplati i pojačaj zabavu u Meridianu.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime