NIJE ZAKASNIO! Livaković odlazi iz Fenerbahčea i pravi transfer u jedan od najvećih klubova svijeta

300924Livaković

Hrvatski golman i reprezentativac Dominik Livaković prošlog je ljeta potpisao ugovor sa Fenerbahčeom, a kojim je za turskog velikana vezan do ljeta 2028. godine.

Livaković je definitivno bio jedno od ključnih pojačanja Fenera prošle sezone. Imao je bivši čuvar mreže Dinama sjajnih partija, no imao je i kikseva na golu ‘Kanarinaca’.

Nisu na kraju prethodne takmičarske godine Hrvat i ekipa uspjeli doći do šampionske titule u Turskoj. Ove sezone cilj je isti sa Joseom Mourinhom na klupi. No, bez obzira na to hoće li postati prvaci zemlje, ‘Vatreni’ će narednog ljeta otići iz kluba.

Ako je vjerovati pojedinim turskim i italijanskim medijima, Livakoviću se smiješi transfer karijere i to u redove slavnog Napolija, trostrukog šampiona Italije.

Napolitanci ne planiraju produžiti ugovor 27-godišnjem Alexu Meretu, a što otvara vrata Livakoviću. Jasno je da će društvo sa juga Italije morati da plati Feneru za golmana, a navodno spremaju dobru ponudu.

Trenutna tržišna vrijednost Dominika Livakovića kreće se oko 11 milijuna eura. Podsjećamo, Dinamo ga je prema podacima prodao za 6,65 milijuna eura uz moguće dodatne bonuse.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime