MA NE, NIJE MOGUĆE?! Mudryk napušta Chelsea, pojačava velikana iz vrha Premier lige i mijenja ponajveću legendu kluba

Ukrajinski reprezentativac i nogometaš londonskog Chelseaja, Mykhailo Mudryk, gotovo sigurno će napustiti Stamford Bridge i to najkasnije narednog ljeta.

Chelsea se pod svaku cijenu želi riješiti ukrajinskog ofanzivca kojeg je u januarskom prijelaznom roku 2022. godine doveo iz Shakhtar Donetska za čak 70 milijuna eura.

U međuvremenu je poznati Fichajes šokirao apsolutno sve svojim saznanjima o tome da će Mudryk iduće godine napraviti novi spektakularan transfer.

Naime, novinari pomenutog izvora uvjeravaju da Ukrajinac karijeru nastavlja na kultnom Anfieldu i u dresu drugog engleskog velikana Liverpoola.

Plan čelnih ljudi ‘Redsa’ jeste da Mudryk dođe kao zamjena za fenomenalnog egipatskog napadača Mohameda Salaha, a koji će na kraju sezone izvjesno napustiti ekipu.

Salah je bez ikakve dileme jedna od najvećih legendi u povijesti Liverpoola, pa je vijest da će ga zamijeniti 23-godišnjak iz Londona javnost ostavila u nevjerici. Također, sa Anfielda su spremni izdvojiti 50 milijuna eura za bivšu zvijezdu Shakhtara.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime