PRVI VELIKI TRANSFER! Nenad Bjelica u Dinamo dovodi izdanak velikog Manchester Uniteda i izuzetno pojačanje

011024Bjelica

Dolaskom hrvatskog stručnjaka Nenada Bjelice na klupi Dinamo Zagreba navijači ovog tima se nadaju da je počela jedna nova era na Maksimiru.

Dinamo definitivno nije na najbolji način otvorio sezonu s obzirom na to da je remizirao sa Rijekom, izgubio od Hajduka, pa doživio debakl od Bayerna u Ligi prvaka. Nakon teškog poraza u Minhenu stigao je i otkaz za Sergeja Jakirovića.

Ubrzo je na klupu ‘Modrih’ stigao Nenad Bjelica i u stilu počeo novi mandat sa šampionom Hrvatske, 5:1 pobjedom protiv Lokomotive u gradskom derbiju. No, iz gore navedenog moglo se itekako zaključiti da u Zagrebu imaju ozbiljnih problema sa odbranom.

Računajući i prijateljski susret s Trnjem, Dinamo je u nizu od sedam mečeva gdje nije sačuvao mrežu. Na tih sedam utakmica ekipa je primila čak 17 pogodaka od ukupno 19 primljenih ove takmičarske godine, što je zaista previše.

Tako su se na Maksimiru odlučili pojačati u defanzivi, a najnovije informacije hrvatskih medija govore kako je klubu ponuđen Brandon Williams, kojeg je Bjelica spreman dovesti u prijestolnicu.

Radi se o dečku koji je od ljetos slobodan igrač nakon što je napustio Manchester United, klub čiji je ustvari i izdanak. Ponikao je u redovima ‘Crvenih đavola’ za koje je u karijeri upisao 51 nastup, te je još igrao na posudbama u Norwichu i Ipswichu.

U moćnoj engleskoj Premier ligi je skupio zavidnih 47 utakmica na kojima je postigao po gol i asistenciju. Riječ je o lijevom beku koji može igrati i na poziciji desnog po potrebi, pa bi u Dinamu gotovo sigurno predstavljao ozbiljno pojačanje.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime