Igraj na Ligu šampiona u Meridianu: Ponuda kakvu nećete pronaći niti na jednom drugom mjestu

300424Meridian

Devet interesantnih utakmica nas očekuje večeras u okviru drugog kola Lige šampiona, a kladionica Meridian kao i uvijek ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Još nemaš nalog u Meridianu? Vrijeme je da to promijeniš!

Registruj se i uzmi odmah 115 KM DOBRODOŠLICE! Sada je pravi trenutak da postaneš dio Meridian ekipe, jer od danas sve nove igrače čeka moćan bonus dobrodošlice. Izvrti 100 KM kroz free spinove, a čeka te i 15 KM za sportsko klađenje. Jače nego ikada!

Registruj se OVDJE

Igraj Ligu šampionskih bonusa!

Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita u periodu od 01.10. – 02.10.2024. do 21:00h.

INTER – CRVENA ZVEZDA – 1 (1.20) X (8.20) 2 (16.00)

Crvena zvezda će u drugom kolu ligaške faze Lige šampiona igrati na stadionu “Giuseppe Meazza” protiv Intera. Beogradski crveno-bijeli su već sada napravili fino rastojanje u domaćem prvenstvu i trebaće da se desi pravo čudo kako bi im titula izmakla. Zbog toga je sav fokus na najvažnijem evropskom takmičenju gdje su u prvom kolu pretrpili poraz od Benfice pred svojim navijačima.

Inter je proteklog vikenda uspio da nadigra Udinese sa 3:2 u gostima i na taj način su prekinuli niz mečeva bez pobjede. Za sve navijače “Nerazzurra” bilo je izuzetno bolno gledati poraz od Milana i za Simonea Inzaghija i njegov tim bilo je od esencijalnog značaja da odmah preokrenu stvari u svoju korist. Ako bi bez problema izašli na kraj sa šampionom Srbije, to bi im trasiralo put ka top 8 Lige šampiona.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Kvota 16.00 na pobjedu Crvene zvezde potvrđuje tezu da su u Meridianu najveće kvote koje postoje, a ako bi ipak izabrali sigurniju varijantu klađenja na dobro izdanje crveno-bijelih, onda svejedno možete pronaći mnogobrojne zanimljive opcije.

Samo neke po odličnim kvotama koje izdvajamo jesu:

Crvena zvezda postiže jednak broj golova u oba poluvremena – 1.70

Crvena zvezda će imati više od 2.5 kornera na utakmici – 1.80

Crvena zvezda daje gol na utakmici – 1.90

Crvena zvezda daje gol u prvom poluvremenu – 3.45

Crvena zvezda daje prvi gol na utakmici za vođstvo 1:0 – 4.60

ARSENAL – PSG – 1 (1.75) X (3.85) 2 (4.80)

Derbi večeri u Ligi šampiona igraće se u Londonu gdje će Arsenal ugostiti PSG. “Tobdžije” su proteklog vikenda savladale Leicester sa 4:2 iako su nekoliko minuta bili udaljeni od toga da od gotovog naprave veresiju. Tim Mikela Artete igra sa određenim oscilacijama i ovaj okršaj sa prvakom Francuske će poslužiti odlično da testiraju svoje mogućnosti u ovom trenutku.

PSG igra možda i bolje nego što im se predviđalo. Iako i dalje imaju daleko najskuplju ekipu u Francuskoj, odlazak Kyliana Mbappea nije lako nadoknaditi. Luis Enrique radi veoma dobar posao sa ovom grupom igrača i meč protiv Arsenala biće najveći izazov do sada. U Ligi šampiona su startovali pobjedom protiv Girone i nema sumnje da je u prijestonici Engleske cilj ostati neporažen.

Bet Builder” je igra pomoću koje možete odigrati neograničen broj tipova sa istog meča i za to dobiti jedinstvenu kvotu.

Kladionica Meridian je jedina koja ima “Bet Builder” u svojoj ponudi, a ako bi sa utakmice Arsenal-PSG u njemu odigrali npr. sljedeće tipove:

Više od 2.5 gola na utakmici

Više od 1.5 gola u prvom poluvremenu

Oba tima daju gol

Manje od 5.5 kartona na utakmici

Manje od 1.5 kartona u prvom poluvremenu


Kvota bi bila 6.54!

Preostalih sedam mečeva koji nas očekuju večeras su:

Salzburg – Brest

Stuttgart – Sparta Prag

Barcelona – Young Boys

Bayer Leverkusen – Milan

Borussia Dortmund – Celtic

PSV – Sporting

Slovan Bratislava – Manchester City

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, Meridian dopunom, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime