NEMAJU NI SREĆE! Ten Hagu i Unitedu jednog od najzanimljivijih napadača odvodi Flick u Barcelonu

011024Flick

Izvori iz Engleske uvjeravaju da već polako postaje pitanje dana kada će nizozemski stručnjak Erik ten Hag dobiti otkaz na klupi Manchester Uniteda.

Međutim, kako smo to i navikli, svakako da nije nemoguće da dobrim rezultatima u nekoliko narednih utakmica Ten Hag dobije još kredita kod čelnika Manchester Uniteda.

Iako je dobio pojačanja koja je želio u minulom ljetnom prijelaznom roku, bivši kormilar Ajaxa nije uspio uvjeriti navijače u bolje dane na početku sezone.

Da stvar bude gora, najnovije informacije govore da Ten Hag ostaje i bez napadača kojeg sanja na Old Traffordu, a koji će izvjesno završiti u Barceloni kod Hansija Flicka.

Naime, jedan od najzanimljivijih golgetera u Evropi i udarna igla francuskog Lillea, Jonathan David, prema svemu sudeći će umjesto crvenog dresa zaigrati u onom od katalonskog velikana.

Navodno bi Barcelona za usluge reprezentativca Kanade trebala isplatiti Lilleu oko 50 milijuna eura, dok bi David mogao ‘Blaugranu’ pojačati već u januarskom prijelaznom roku.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime