Krunić se vraća na San Siro: Dijelom srca sam ostao Milanista, ali sad je ono u drugim bojama

KrunicMIL

Bosanskohercegovački reprezentativac Rade Krunić nakon devet mjeseci vratio se na San Siro, pošto je danas sa ostatkom ekipe Crvene zvezde stigao na meč Lige prvaka koji će beogradski klub u Milanu igrati protiv Intera.

Na kultnom milanskom stadionu je Krunić značajan vremenski period igravši za Milan, što je bio vrhunac njegove karijere, a u januaru je dres Rossonera zamijenio onim Fenerbahčeovim.

Nedavno je iz Istanbula stigao u Zvezdu, a sada je veznjak na konferenciji za medije najavio meč šampiona Srbije i Intera, osvrnuvši se na period proveden u Milanu.

“Osjećaj je poseban jer sam proveo veliki dio svoje karijere ovdje. Prošao sam lijepe trenutke u Milanu i ostao sam dijelom srca Milanista. Drago mi je što su pobijedili u nedavnom derbiju. Sada su moje boje crveno-bijele i nadam se da ću pokazati sutra zašto sam došao u ovaj klub.”

“Jasno je da već dugi niz godina igraju u istom sistemu, ali mi smo veliki klub, osvajali smo ovo takmičenje iako je to bilo davno. Napravili smo i sada odličnu ekipu i možemo da se nosimo sa svim protivnicima. Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo i sutra ćemo izaći na teren da pokušamo da prenesemo ono što smo se dogovorili”, osvrnuo se Krunić i na Inter.

Duel Intera i Zvezde na programu je u utorak od 21 sat, a glavni sudija bit će Nijemac Felix Zwayer. 


OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime