Balotelli pronašao angažman u trećoj ligi Španije, pa poručio: Ja nisam uništio nijednu svlačionicu

MarioB

Nekada jedan od najboljih napadača Evrope i zvijezda Milana, Manchester Cityja, Intera i Liverpoola Mario Balotelli pao je na niske grane, a uskoro bi mogao zaigrati u trećoj ligi.

Čini se da interesa manjka, što je čudno zbog velikana u kojima je igrao. Dok je bio na vrhuncu, Balotelli je nastupao za neke od najjačih timova svijeta poput Manchester Cityja, Intera, Milana ili Liverpoola. No, sada bi mogao zaigrati u trećem rangu španskog nogometa.

Kako prenose španski mediji, trećeligaš iz Španije, Intercity ponudio je ugovor nekada sjajnom reprezentativcu Italije, a pregovori napreduju i u odmakloj su fazi. Uskoro bi moglo doći do sklapanja saradnje.

U međuvremenu, u razgovoru za DAZN Mario Balotelli je otvorio dušu kao nikad ranije i prvi put progovorio o tome da ga se bez ikakvog prava etiketira kao problem u ekipi zbog unikatnog temperamenta.

“Ne razumijem predrasude. Svađao sam se s nekim trenerima, ali svi se svađaju. Nikada nisam uništio nijednu svlačionicu. Danas se priča o dopingu, aferama s drogom, klađenjem… Uvijek sam se klonio tih stvari. Šta sam to ja ozbiljno učinio?”, pita se Balotelli u izjavi za DAZN.



OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime