Skandal potresa Manchester City! Zvijezda prvaka Engleske uhapšena u Madridu, razlog je nevjerovatan

021024Nunes

Zaista je nevjerovatno šta sebi dopuste neki profesionalni nogometaši u toku svojih karijera i mnogi urade stvari na koje ne bi trebali ni pomisliti.

Zvijezda Manchester Cityja, Matheus Nunes, uhapšen je u Madridu zbog sumnje da je ukrao mobitel od jednog čovjeka u noćnom klubu. Portugalac koji ima 26 godina satima je bio iza rešetaka, a sve zbog dešavanja u noćnom klubu La Riviera u Madridu.

Naime, španski El Mundo tvrdi da je veznjak Cityja uhapšen oko pola šest ujutro zbog optužbi da je uzeo telefon od čovjeka koji ima 58 godina.

Razlog zbog kojeg je Nunes uzeo mobitel od ovog čovjeka jeste taj što ga je navodno on pokušao fotografisati bez njegove dozvole u toaletu ovog noćnog kluba.

On je navodno nakon toga u naletu bijesa zgrabio telefon iz ruke čovjeka, te ga je odbio vratiti. Policija je došla na mjesto događaja i odvela Nunesa, a i tada je telefon bio u posjedu reprezentativca Portugala.

Tako je bivša zvijezda Wolverhamptona na kraju završila sa lisicama na rukama i odveden je u policijsku stanicu. Nekoliko sati kasnije, nakon što je intervenisao igračev advokat, Nunes je pušten na slobodu. Ipak, biti će primoran da se pojavi na suđenju.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime