VEŽITE SE, POLIJEĆEMO! Barca ‘izvisila’, dvije velesile već poslale ponudu Haalandu za jedan od najvećih transfera ikad

021024Haaland

Prva zvijezda moćnog Manchester Cityja, Erling Haaland, već uveliko razmišlja o tome da odbije novi ugovor sa engleskim gigantom.

Tamošnji mediji tvrde da Haaland ima zaista mnogo sumnji u to da karijeru želi nastaviti u Manchester Cityju, te je spreman za naredni ogroman korak.

Odmah su se u kompletnu priču uključili oni najveći klubovi evropskog nogometa, a već je postalo poznato da od transfera Norvežanina u Barcelonu neće biti ništa, obzirom na tešku finansijsku situaciju u Kataloniji.

Naime, ponude Real Madrida i PSG-a su već na stolu Erlinga Haalanda, uvjeravaju brojni izvori sa Otoka. Trenutni ugovor fenomenalnog napadača sa ‘Građanima’ veže do 2027. godine, ali ga naravno City želi zadržati mnogo duže u Manchesteru.

Ipak, mediji iz Španije donijeli su informaciju da bivša zvijezda Borussije Dortmund razmišlja o odlasku, a čak i to da je trener Pep Guardiola upoznat sa cijelom situacijom.

Haaland će navodno odbiti ugovor koji će mu biti ponuđen, te svoju karijeru od iduće sezone neće graditi na Etihadu nego na nekom drugom stadionu. Štaviše, igrač ne bježi ni od opcije da isforsira transfer ako to bude potrebno.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime