SADA JE SVE JASNO: Real momentalno kontaktirao Alexandera-Arnolda nakon onog što je napravio Carvajal

041024Carvajal-Alexander-Arnold

Real Madrid kontaktirao je Trenta Alexandera-Arnolda i jasno dao do znanja desnom beku Liverpoola da ga žele dovesti, a za sve je “kriv” Dani Carvajal.

Alexander-Arnold bi definitivno predstavljao veliko pojačanje za Real na poziciji desnog beka, a Španjolci navode da i nije preveliko iznenađenje što je Florentino Perez krenuo u akciju nakon posljednje predstave Danija Carvajala.

Ovaj 32-godišnji defenzivac već je godinama nedodirljiv na poziciji desnog beka u madridskom velikanu, ali čini se da više nije na razini kao prethodnih sezona.

Real je u srijedu gostovao kod Lillea u susretu drugog kola Lige prvaka gdje je neočekivano poražen 1:0, a baš je Carvajal bio jedan od najlošijih pojedinaca u momčadi ‘Kraljevskog kluba‘.

Carvajal je imao čak 21 izgubljenu loptu u dvoboju s francuskim predstavnikom i vjerojatno najgoru utakmicu otkako je igrač Real Madrida.

Zaradio je oštre kritike, a navijači su već počeli priču da je ‘Kraljevima‘ potrebno pojačanje jer je očigledno da Carvajal više nije na razini koja je potreban za igranje u Real Madridu.

Zbog toga javnost u Španjolskoj nije toliko iznenadila vijest da je Real kontaktirao Alexandera-Arnolda i započeo pregovore.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime