GRADI SE MOĆAN INTER! Inzaghi ove sedmice odbio da preuzme momčad od milijardu eura i oduševio Italiju

InzaghiINT
Gradnja velikog Intera je u toku, odlazak ne dolazi u obzir

Italijanski stručnjak Simone Inzaghi sezonama gradi uspješan Inter i čini se da ovu momčad i definitivno diže iz pepela i vraća joj stari sjaj.

Od njegovog dolaska pod reflektore stadiona Giuseppe Meazza, Inter igra taktički skoro pa savršen nogomet i redovno je u borbi za nekoliko trofeja u sezoni.

Takav poduhvat ne može proći nezapaženo, a prije nekoliko dana smo prenijeli vijest kako je za vođu stručnog štaba italijanskog velikana zainteresovana momčad od milijardu eura.

Manchester United je ove sedmice kontaktirao Italijana u namjeri da on odmah preuzme momčad ‘Crvenih đavola’, ali je ubrzo stigla odbijenica.

Inzaghi ne želi napuštati projekat koji je aktuelan u Milanu, što je do jednog procenta i spasilo Erika ten Haga na klupi engleskog velikana kojem u ovoj sezoni ne ide baš najbolje.

Mediji ne isključuju mogućnost da se United vrati po Inzaghija narednog ljeta, ali novinar Tancredi Palmeri prenosi kako je mala vjerovatnoća da dođe do saradnje.

Prije Intera, Inzaghi je radio kao vođa stručnog štaba Lazija gdje je i započeo trenersku karijeru u mlađim uzrastima tamošnjeg kolektiva.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime