ON ĆE NJIH DOVESTI U RED! Maresca već u januaru Atleticu prodaje zvijezdu sa platom od 10 miliona funti

MarescaATM
Sa novim trenerom Chelsseaja nema šale

Novi trener Chelseaja Enzo Maresca je od početka mandata zauzeo jasan stav da niko u svlačionici nije iznad njega i to za sada daje sjajne rezultate.

‘Plavci’ ponovo igraju akraktivan i timski nogomet pod dirigentskom palicom novopečenog stručnjaka i sve trenutno vodi ka pozitivnoj sezoni na Stamford Bridgeu.

Maresca se riješio usluga nekoliko velikih zvijezda ove momčadi sredinom ljeta, a sa istim trendom nastavlja i početkom naredne kalendarske godine, prenosi novinar Ekrem Konur.

Ben Chilwell definitivno više nema šta tražiti u redovima londonskog velikana i on će biti prvi nogometaš koji u januaru pakuje kofere i nastavlja rekonstrukciju ove svlačionice.

Naredna destinacija za povredama podložnog Engleza će biti Atletico Madrid, ali će za takav scenarij on morati smanjiti finansijske apetite i platu od 10 miliona funti godišnje.

‘Jorgandžije’ mu sasvim sigurno neće ponuditi toliko, no, lijevi bek i pored toga navodno želi put Conora Gallaghera koji se ljetos otisnuo na travnjak Wanda Metropolitano stadiona.

27-godišnjak je dio Chelseaja od 2020. godine kada je u transferu vrijednom 50 miliona eura stigao iz Leicestera.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime