‘I TO VAM SU VAM KAPITENI DANAS’: Fernandes ima plan, crvene kartone dobija sa jasnom namjerom?

BrunoMUFC
Nije daleko od istine....

Manchester Unitedu u posljednjih nekoliko sedmica ništa ne polazi za rukom na terenu, a u vitalnim trenucima, Bruno Fernandes više odmaže, nego što pomaže svojoj ekipi.

Portugalski veznjak je nedavno dogovorio nastavak saradnje sa ‘Crvenim đavolima’ koji je podrazumjevao osjetno povećanje plate i od tada njegova forma ide silaznom putanjom.

Kao jedan od najboljih u svlačionici ovog velikana, Fernandes je često na meti kritika zbog nezalaganja i slabijeg doprinosa ekipi.

U zadnja dva nastupa, veznjak je zaradio isto toliko crvenih kartona, što je povuklo novo i sasvim logično pitanje na Old Traffordu koje je tema mnogih razgovora.

Football365 je mišljenja kako Fernandes na njemu svojstven način ubrzava smjenu Ten Haga namjernim dobijanjem crvenih kartona, ali i slabijim učinkom na terenu.

Portugalac je pocrvenio na meču protiv Tottenhama u porazu od 3:0, ali je žalba kluba uvažena i on neće dobiti suspenziju, a isključen je i na utakmici protiv Porta koja je završila rezultatom 3:3.

Komentari na društvenim mrežama čini se opravdano kritikuju zvijezdu Uniteda jer činjenicu da je kapiten tako velike momčadi ne koristi na najbolji mogući način.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime