IZGUBILI SU KOMPAS! United traži “smiješnu” svotu za Garnacha, odmah se pojavio velikan koji ga želi

GarnachoUTD
Nešto ne "štima" na Old Traffordu

Manchester United je u prošlosti imao nekoliko u najmanju ruku kontroverznih transfer odluka, ali The Sun donosi možda i najkontroverzniju od svih.

Alejandro Garnacho je na Old Traffordu označen kao nedodirljiv član prvog tima koji će u sezonama ispred nas nositi igru slavnog engleskog tima.

No, gore navedeni izvor prenosi kako je uprava Uniteda odredila cijenu prema kojoj Argentinac može otići iz kluba, što je navijače ostavilo u nevjerici.

The Sun navodi kako ‘Crveni đavoli’ za Garnacha potražuju svotu od svega 50 miliona funti, te da se odmah pojavila Barcelona kao zainteresovana strana za sklapanje posla.

Argentinski krilni napadač izrasta u elitnog nogometaša i ključnog člana prve postave, pa odluka da ga se može dobiti za “smiješnu” svotu novca u današnjem nogometu zaista čudi.

Barcelona nije jedina koja želi Garnacha jer je tu i Juventus, ali je ‘Blaugrana’ ipak najkonketnija i već od sad grabi velikim koracima ka ogromnom poslu.

20-godišnjak je u Englesku stigao iz Atletico Madrida za svega 500 hiljada funti, dok je konkretno ove sezone odigrao 10 utakmica ove sezone. Namjestio je tri, a zabio četiri pogotka u svim takmičenjima.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime