Korak unatrag u borbi za Scudetto: Juventus se ispromašivao pa s igračem manje skoro izgubio

061024Vlahovic-Juve-Cagliari

Juventus je tek u sedmom kolu primio pogodak u Serie A, ali ujedno je i napravio korak unatrag u borbi za Scudetto.

Veliki bod iz Torina odnio je Cagliari (1:1), pa je momčad Thiaga Motte pala na treće mjesto Serie A i ima tri boda zaostatak u odnosu vodeći Napoli.

Nakon početnog ispitivanja snaga, domaćini su poveli iz prve ozbiljne prilike. Igrala se 13. minuta, kada je jedan igrač Cagliarija igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a sudac je nakon intervencije VAR-a dosudio najstrožu kaznu.

Precizan je bio Dušan Vlahović, koji je tako postigao peti pogodak u posljednja tri nastupa, računajući sva natjecanja. Do odlaska na predah, Juve je imao još dvije šanse, ali nije bilo novog pogotka.

U nastavku nije bilo previše uzbuđenja do završnice. Prvo je Vlahović propustio veliku šansu, s obzirom na to da je s nekoliko metara, neometan, šutirao pored gola.

Kazna je uslijedila pet minuta prije kraja, kada je Douglas Luiz neoprezno startao na Roberta Piccolija u svom kaznenom prostoru, a sudac još jednom uz pomoć VAR-a dosudio kazneni udarac.

Siguran je bio Razvan Marin u 88. minuti, a već u sljedećem napadu Juventus je ostao s desetoricom, jer je drugi žuti karton zaradio Francisco Conceicao.

Do kraja, Cagliari je čak bio bliži pobjedi, jer je Adam Obert u 95. minutu pogodio okvir gola Juventusa…

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime