U Frankfurtu golijada i istinski nogometni spektakl: Eintracht šokirao Bayern u sudačkoj nadoknadi

061024Bayern

Pravu nogometnu poslasticu imali smo priliku gledati u utakmici šestog kola njemačke Bundeslige između domaćeg Eintrachta i Bayerna u Frankfurtu, a konačan rezultat glasio je 3:3.

Bayern je odlično otvorio utakmicu i u 15. minutu je nakon jedne sjajne akcije Muller asistirao za Kima, koji trese mrežu domaćina i donosi ‘Bavarcima’ vodstvo. No, Eintracht se brzo vraća, ali i preokreće rezultat za svega 20 minuta.

Prvo je Marmoush u 22. minutu susreta zabio za poravnanje na asistenciju Knauffa, da bi totalni preokret hrabroj domaćoj ekipi donio Ekitike golom u 35. minutu.

Fenomenalno prvo poluvrijeme začinio je Upamecano pogotkom za 2:2 u 38. minutu, što je bio i rezultat prvog dijela igre. Poslije samo osam minuta u nastavku gost dolazi do preokreta, a među strijelce se upisao Olise.

Izabranici Vincenta Kompanyja su bili bolji rival do kraja meča, te su propustili ozbiljne šanse u 56. i 77. minutu preko Kimmicha i Comana. Kazna je stigla u četvrtom minutu sudačke nadoknade, kada je za konačnih 3:3 pogodio Marmoush.

Bayern je lider Bundeslige sa 14 osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirani RB Leipzig. Eintracht Frankfurt je na fantastičnoj trećoj poziciji sa samo jednim bodom manje.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime