ARTETA U OGROMNOM PROBLEMU! Barca mu potpuno besplatno odvodi nezamjenjivu zvijezdu Arsenala

131024Arteta

Finansijski problemi diktiraju poslove španskog velikana Barcelone proteklih godina, pa su Katalonci ponovo krenuli u lov na slobodne agente.

Naime, godinama unazad Barca je svakog ljeta dovodila nekog slobodnog nogometaša. Tako su katalonskog diva pojačavali igrači poput Sergija Aguera, Erica Garcije, Memphisa Depaya, Francka Kessieja, Andreasa Christensena i Iniga Martineza.

Ovog puta, odnosno naredne 2025. godine, Barcelona želi napraviti istu stvar i potpuno besplatno u svoje redove dovesti zvijezdu veznog reda londonskog Arsenala, te se Mikel Arteta našao u ozbiljnom problemu.

Meta Flicka i društva sa Camp Nou stadiona jeste Thomas Partey, koji je ove sezone nezamjenjiv u postavi Arsenala. Konačno su povrede iza njega i igra na vrhunskom nivou.

Koliko je Partey važan za Artetu i ekipu iz crvenog dijela Londona govori i činjenica da je reprezentativac Gane upisao svih devet nastupa. No, veznjak ima 31 godinu i više ne želi ostati na Emiratesu.

Partey je u finalnoj godini ugovora sa popularnim ‘Topnicima’, a nije tajna da bi volio zaigrati u dresu Barcelone, što će prema svemu sudeći i biti slučaj.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime