TALENAT JE NEUPITAN! Najbogatiji klub na svijetu sve jače i jače želi Antonyja, Brazilac uskoro pravi transfer?

AntonyNEW
Brazilac još uvijek ima mogućnosti

Brazilski internacionalac i zvijezda Manchester Uniteda Antony želi ostati na Old Traffordu i boriti se za minutažu i povratak forme, ali je vremena za njega sve manje.

Antony je u Englesku stigao iz Ajaxa u transferu teškom 100 miliona eura, ali je nakon solidne prve sezone napravio probleme van terena i od tada ne postoji na radaru ozbiljnog nogometa.

Nova uprava Uniteda želi se riješiti njegovih usluga i spremna je na veliki gubitak u njegovom slučaju, a iako je u najmanju ruku u očajnoj formi, ponuda krilnom napadaču ne nedostaje.

Ono što je zanimljivo je činjenica da Antonyja kako vrijeme odmiče sve više i više želi najbogatiji klub na svijetu, odnosno Newcastle čiji stručni štab izuzetno cijeni njegov talenat.

Očekuje se da ‘Svrake’ već u januaru pokažu interes i ispitaju uslove dogovora sa ‘Crvenim đavolima’, dok se kristalizacija ovog posla očekuje narednog ljeta.

Eddie Howe smatra da Brazilac još uvijek ima šta za ponuditi i da mu je za povratak starog sjaja potrebna nova sredina od one na Old Traffordu gdje su pritisak i očekivanja previsoki.

Vrijedi napomenuti i to da osim Newcastlea za 24-godišnjaka interes pokazuje i Crystal Palace.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime