Katastrofalna statistika: Prosinečki oborio negativan niz u Crnoj Gori

151024Prosinecki

Nogometaši Crne Gore u najgorem su nizu u svojoj povijesti. Šesti poraz uzastopno donio im je susret s Walesom u Ligi nacija.

Harry Wilson pogotkom iz kaznenog udarca u 36. minuti donio je trijumf svojoj reprezentaciji, a negativan rekord izborniku Robertu Prosinečkom, koji je zadnji u grupi 4 Lige nacija B.

Crnogorci još uvijek imaju šansu za ostanak u B rangu Lige nacija, ali ona je samo teoretska i mogla bi nestati već u narednoj utakmici.

Island stiže u Podgoricu, a domaćinima će samo biti pobjeda biti dovoljna da se izdignu sa začelja. Nakon novog poraza se oglasio i Prosinečki.

Prvih 45 minuta je bilo jako loše. Nastavak daleko bolji, imali smo par šansi, pogodili okvir gola… Vidjet ćemo što ćemo dalje, imamo još dva susreta. Bila je ovo jedna od naših najlošijih predstava.

Vjerujem da dolaze bolji dani. Moramo pobijediti Island, onda nas čeka Turska. Sjajna su reprezentacija, bit će favoriti, ali nećemo se predati. Nadam se da će svi igrači biti zdravi“, poručio je crnogorski izbornik.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime