Fudbalska ponuda Meridiana nema konkurenciju: Najraznovrsniji izbor igara i najveće kvote

Meridian-LNpromo

Reprezentacije Srbije i Hrvatske će večeras igrati utakmice četvrtog kola Lige nacija, a kladionica Meridian je spremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nemate nalog na Meridianu, sada je prava prilika da to promijenite.

Registrujte se i odmah uzmite 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrtite 100 KM kroz free spinove, a čeka vas i 15 KM za sportsko klađenje.

Super ponuda, zar ne?

Registrujte se OVDJE i najbolje vam tek dolazi – do 2.000 KM bonusa na depozite. Prva tri depozita deponujte u roku 96 časova od registracije i X3 Bonus stiže!

ŠPANIJA – SRBIJA – 1 (1.35) X (4.80) 2 (8.40)

Srbija je u subotu veče odigrala možda i najzreliju utakmicu još od onog trijumfa nad Portugalom u Lisabonu prije nekoliko godina. Tim Dragana Stojkovića Piksija je savladao Švajcarsku sa 2:0 i na taj način je napravljen veliki iskorak u ovoj grupi Lige nacija. Aleksandar Mitrović je još jednom pokazao da je elitni napadač, a Strahinja Pavlovića i Nikola Milenković predstavljaju pravi defanzivni bedem.

Protivnik Srbije u četvrtom kolu biće aktuelni evropski prvak Španija. Oni su proteklog vikenda minimalnim rezultatom nadigrali Dansku i drže prvo mjesto u grupi sa sedam bodova. Problem za njih je što će Lamine Yamal izvjesno preskočiti ovaj duel, te će neko drugi morati da uskoči i zauzme njegovo mjesto.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Jedna od igara koju možete pronaći samo u ponudi Meridiana jeste kombinovanje ishoda meča sa poluvremenom u kojem pada više golova.

U opticaju su naravno sve kombinacije, a kvote za meč Španija-Srbija su sljedeće:

  • 1&2> (pobjeda Španije i više golova u drugom nego u prvom poluvremenu) – 2.65
  • 1&1> (pobjeda Španije i više golova u prvom nego u drugom poluvremenu) – 4.05
  • 1&1=2 (pobjeda Španije i jednak broj golova u oba poluvremena) – 7.15
  • 2&2> (pobjeda Srbije i više golova u drugom nego u prvom poluvremenu) – 18.00
  • 2&1> (pobjeda Srbije i više golova u prvom nego u drugom poluvremenu) – 30.00
  • 2&1=2 (pobjeda Srbije i jednak broj golova u oba poluvremena) – 52.00

POLJSKA – HRVATSKA – 1 (3.10) X (3.30) 2 (2.20)

Hrvatska je prije tri dana bila bolja od Škotske sa 2:1 i na taj način je napravljen veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale Lige nacija. Tim Zlatka Dalića sada ima tri boda više od Poljske i ako bi se iz Varšave vratili neporaženi, samo čudo bi ih spriječilo od toga da opet budu u završnici ovog reprezentativnog takmičenja.

Poljska je gostujućom pobjedom protiv Škotske još na početku Lige nacija dovela sebe u situaciju da makar ne mora previše strijepiti od posljednje pozicije u grupi, tako da su oni bez prevelikog pritiska. Eventualni trijumf večeras bi ih doveo u šansu da i oni prođu u četvrtfinale, ali vjerovatno ne bi previše nezadovoljni bili i neriješenim ishodom.

Kombinacija golova” je igra koja vam daje mogućnost da kombinujete broj ili raspon golova u oba poluvremena uz fenomenalne kvote.

Kladionica Meridian ima više od 80 različitih kombinatorika za ovu igru, a četiri koje izdvajamo za meč Poljska-Hrvatska su:

  • I 0-1&II 0-2 (0-1 gola u prvom i 0-2 gola u drugom poluvremenu) – 1.55
  • I 1+&II 1+ (najmanje jedan gol u prvom i najmanje jedan gol u drugom poluvremenu) – 1.85
  • I 1+&II 0-1 (najmanje jedan gol u prvom i 0-1 gola u drugom poluvremenu) – 2.20
  • I 0-2&II 2+ (0-2 gola u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 2.40

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igrače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, Meridian dopunom, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

8 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime