Uskoči u zabavu: Kladi se na Prvu ligu FBiH u Meridianu i pokaži da si majstor za domaći fudbal

Meridian-PROMO

Sve utakmice osmog kola Prve lige FBiH u fudbalu su na rasporedu danas, a kladionica Meridian je kao i uvijek spremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nemate nalog na Meridianu, sada je prava prilika da to promijenite.

Registrujte se i odmah uzmite 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrtite 100 KM kroz free spinove, a čeka vas i 15 KM za sportsko klađenje.

Super ponuda, zar ne?

Registrujte se OVDJE i najbolje vam tek dolazi – do 2.000 KM bonusa na depozite. Prva tri depozita deponujte u roku 96 časova od registracije i X3 Bonus stiže!

BUDUĆNOST BANOVIĆI – STUPČANICA – 1 (2.75) X (3.00) 2 (2.38)

Veliki derbi osmog kola Prve lige FBiH u fudbalu odigraće Budućnost Banovići i Stupčanica sa početkom od 15h. Ovo su ujedno i dvije prvoplasirane ekipe koje su pokazale najviše do sada i glavni su kandidati da se bore za titulu koja automatski osigurava i promociju u Premijer ligu BiH. Oba kluba imaju po 16 bodova, s tim da je Stupčanica odigrala meč manje.

Prednost Stupčanice pred ovaj derbi je i to što su imali puno više vremena za pripremu susreta. Oni su svoj posljednji duel u Prvoj ligi FBiH odigrali još krajem septembra, dok je Budućnost minulog vikenda gostovali u Tešnju. Tamo su sa 2:0 nadigrali TOŠK u svom vjerovatno najboljem izdanju ove sezone koje će pokušati da prenesu i na novo kolo.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Kada se radi o Prvoj ligi FBiH, mnoge kladionice u BiH i regionu dozvoljavaju klađenje samo na ishod meča ili eventualno na golove. Sa Meridianom to nije slučaj.

Za svaku utakmicu Prve lige FBiH, na raspolaganju igračima je ogroman broj različitih opcija za klađenje, a navešćemo samo neke od njih:

  • Bet Builder pomoću kojeg možete odigrati neograničen broj tipova sa jednog meča i za to dobiti jedinstvenu kvotu
  • Dupla sigurica koja vam daje na izbor dva različita scenarija, te je dovoljno da se dogodi samo jedan kako bi tip bio dobitan
  • Kombinacija golova koja na izbor igračima daje preko 80 mogućnosti za klađenje na broj ili raspon golova u oba poluvremena
  • Trodupla opklada u kojoj pored raspona i broja golova u oba poluvremena prognozirate i ishod meča, a kvote su spektakularno visoke

Isto tako, ne treba zaboraviti da je kladionica Meridian jedina koja dopušta singlovanje bez limita na sve utakmice Prve lige FBiH. Sigurni ste u neki ishod, sviđa vam se kvota? Uplatite iznos po želji u ovoj kladionici i ostvarite veliki profit!

Pored meča Budućnost-Stupčanica, na terenima Prve lige FBiH igraće se i svi ostali mečevi, a sastaju se:

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igrače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, Meridian dopunom, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime