KAO GROM IZ VEDRA NEBA! Pala odluka o Draganu Stojkoviću na kormilu Srbije, prevagnula je “sitnica”

171024Dragan-Stojkovic-Piksi

Bez obzira na to što je dobio podršku nakon debakla na Euru, daleko od toga da je Dragan Stojković potpuno siguran na klupi reprezentacije Srbije.

Činilo se kako čuveni Piksi ne mora brinuti za svoju budućnost kao izbornika Srbije, ali izgleda da se iza kulisa događalo puno toga i da baš nije bilo tako kako se činio na prvi pogled.

Naime, prema navodima Monda Piksiju se u ovom trenutku ne trese stolica, a prevagnula je kako ovaj medij piše “sitnica” u vidu pobjede nad Švicarskom.

Pobjedom u Leskovcu nad Švicarskom Stojković je okrenuo situaciju u svoju korist, stabilizirao je svlačionicu i njegova je pozicija ponovno sigurna.

Situacija je takva da Piksi drži sve u svojim rukama s obzirom na to mu je primarni zadatak plasman na Svjetsko prvenstvo u SAD, Kanadu i Meksiko.

Zbog novog sistema kvalifikacija bit će mu od presude važnosti da ‘Orlovi‘ budu što bolje rangirani zbog čega će morati pobijediti Dansku i Švicarsku u preostalim susretima Lige nacija.

Ako bi Srbija ispala u Ligu B, to bi ujedno značilo daleko teži ples kuglica u kvalifikacijama za SP i samim time bi Piksi opet u pitanje doveo svoj ostanak na kormilu.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime