STVOREN ZA TEŠKE ZADATKE: David Moyes se vraća u London i Premier ligu?!

181024Moyes

Crystal Palace nije počeo sezonu u Premier ligi onako kako je priželjkivao, a to bi moglo dovesti do smjene menadžera Olivera Glasnera.

Zamjena je već spremna. Palace je u aktualnu sezonu ušao s ozbiljnim ambicijama, ali je u sedam kola osvojio svega tri boda i nalazi se u crvenoj zoni.

Glasner je preuzeo momčad tijekom prošle sezone i preporodio je. Očekivalo se da će momčad nastaviti rasti, međutim, došao je veliki pad zbog kojeg bi austrijski strateg mogao da ostati bez posla.

David Moyes je taj koji bi preuzeo Palace ako Glasner ode. Prekaljeni strateg je u prošlosti znao da probuditi ekipe i izvući ih iz opasne zone, a u takvoj se situaciji sada nalazi i Palace.

Moyes je najdublji trag ostavio kao menadžer Evertona. Na Goodisonu se zadržao čak 11 godina. Nakon toga je imao neslavne epizode u Manchester Unitedu i Real Sociedadu, jednu sezonu bio je i menadžer Sunderlanda, a onda je došao u West Ham.

Tamo je Moyes bio u dva mandata. Prvo je uspio osigurati ostanak, a u drugom mandatu ih je odveo do naslova u Konferencijskoj ligi.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime