Kladionica Meridian ima najveće kvote za sve utakmice iz liga petice: Inter 1.85, Liverpool 1.75

MeridianPROMO

Dva najveća derbija danas u ligama petice će se igrati na “Anfieldu” i “Olimpicu”, a kladionica Meridian je kao i uvijek spremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nemate nalog na Meridianu, sada je prava prilika da to promijenite.

Registrujte se i odmah uzmite 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrtite 100 KM kroz free spinove, a čeka vas i 15 KM za sportsko klađenje.

Super ponuda, zar ne?

Registrujte se OVDJE i najbolje vam tek dolazi – do 2.000 KM bonusa na depozite. Prva tri depozita deponujte u roku 96 časova od registracije i X3 Bonus stiže!

LIVERPOOL – CHELSEA – 1 (1.70) X (4.30) 2 (4.80)

Liverpool je osmo kolo Premijer lige dočekao na vrhu tabele i žele tu da ostanu i po njegovom okončanju. Arne Slot je samo nastavio tamo gdje je Jurgen Klopp stao i “Redsi” su izgledali impresivno u prva dva mjeseca pod vođstvom holandskog stručnjaka. Posebno se istakao Luis Diaz koji je upisao pet golova pored svog imena i uz Mohameda Salaha trenutno predstavlja najopasnije oružje svog tima.

Chelsea je takođe ostavio pozitivan utisak, iako su propustili lijepe šanse protiv Nottingham Foresta i Crystal Palacea. Da su dobili makar jednu od te dvije utakmice, bili bi samo dva boda iza Liverpoola i imali bi šansu da ih prestignu pobjedom na “Anfieldu”. Ipak, Enzo Maresca može biti zadovoljan učinjenim jer “Plavci” izgledaju kao tim sposoban da ispuni ambicije, a to je plasman u top 4.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Dupla sigurica” je igra koju je moguće pronaći samo u ponudi Meridiana, a samo ime vam govori da pomoću nje imate duplo veću šansu za pogađanje tipova.

U opticaju su dva različita tipa i dovoljno je da se pogodi samo jedan od njih. Za meč Liverpool-Chelsea, postoji mnogo različitih duplih sigurica u ponudi Meridiana, a četiri koje izdvajamo su:

  • IGG ili IIGG (oba tima daju gol u prvom ili oba tima daju gol u drugom poluvremenu) – 1.55
  • X ili 4+ (neriješeno ili najmanje četiri gola na utakmici) – 1.70
  • 2 ili I2+ (pobjeda gostiju ili najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 1.70
  • D3+ ili G3+ (domaćin daje najmanje tri gola ili gost daje najmanje tri gola na utakmici) – 1.70

ROMA – INTER – 1 (4.20) X (3.80) 2 (1.85)

Promjena trenera je dala željeni rezultat rukovodećim ljudima Rome. Pod vođstvom Ivana Jurića, osvojeno je sedam bodova u tri kola Serije A i stvari su se dosta stabilizovale. Hrvatski stručnjak je radio impresivan posao u Torinu i za njega je ovo najveći izazov u karijeri. Okršaj protiv Intera će ujedno biti i najveći test do sada, te nema sumnje da će motivacija biti na maksimumu za sve unutar tima.

Inter definitivno ne izgleda onako ubitačno kao što je to bio slučaj prethodne sezone. Odbrana je dozvolila devet golova za samo sedam kola Serije A, što je ispod standarda na koji nas je navikao Simone Inzaghi. Očigledno je da “Nerazzurrima” treba još vremena da pronađu onu formu koja ih je krasila na putu ka tituli, a moguće da im je i ova reprezentativna pauza godila.

Dokaz da je ponuda Meridiana najraznovrsnija koja postoji, jeste i to što pored klađenja na to da li će neki igrač postići gol, možete da se kladite i da li će neki igrač imati asistenciju, kao i koliko će imati uklizavanja i šuteva u okvir gola. Takođe, možete da prognozirate da će neko dobiti i karton na meču.

U ponudi se nalaze svi igrači za sve mečeve, pa tako i za Roma-Inter. Neke od opcija za klađenje koje izdvajamo su:

  • Marcus Thuram 1+ golova – 2.45
  • Artem Dovbyk 2+ šuteva u okvir gola – 2.60
  • Zeki Celik 4+ uklizavanja – 3.10
  • Paulo Dybala 1+ asistencija – 3.75
  • Federico Dimarco dobija karton – 4.10

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igrače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, Meridian dopunom, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

1 komentar

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime