TEŠKA VIJEST ZA SVE NA ANFIELDU! Salah već u januaru napušta Liverpoola i pojačava redove drugog velikana

191024Salah

Izgleda da su se svi u Liverpoolu pomirili s tim da će Mohamed Salah napustiti Anfield, ali bi se to moglo dogoditi već u januarskom prijelaznom roku.

Nije nikakva tajna da su klubovi Saudijske Arabije posljednjih nekoliko mjeseci pokazali ogromno interesovanje za Salaha. No, iskusni napadač ima priliku ostati u evropskom nogometu, a što će prema svemu sudeći i učiniti.

Golgeter iz Egipta se nalazi u posljednjoj godini ugovora sa engleskim velikanom, dok su u istoj situaciji i neke od drugih zvijezda ‘Redsa’ poput Trent Alexander-Arnolda i Virgila van Dijka.

Navijači Liverpoola iz dana u dan čekaju nove vijesti oko Salaha i zanima ih da li će ‘Faraon’ ostati u crvenom dresu. Upravo danas stižu nove informacije koje nikako ne mogu obradovati pristalice kluba sa Otoka.

Naime, španski mediji javljaju da PSG ne planira odustati od Egipćanina i da su na ‘Parku prinčeva’ skovali paklen plan, a to je da Liverpoolovog asa angažuju već u januaru.

Navodno je veliki francuski klub spremio izuzetnu ponudu i Parižani više ne žele čekati, pa na Salaha računaju za drugi dio aktuelne takmičarske godine. Dakle, sprema nam se pravi spektakl.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime