Rakitić tek što je stigao u Hajduk, a već je isplanirao naredni veliki korak: Odlučio sam, tamo ću otići

211024Rakitić

Istinska legenda hrvatskog nogometa, Ivan Rakitić, veliko je pojačanje za Hajduk iz Splita ove sezone i u to nema nikakve sumnje.

Rakitić radi fenomenalan posao u dresu tima sa Poljuda. Hajduk silno želi titulu prvaka nakon 20 godina čekanja, a upravo je bivši nogometaš Seville i Barcelone glavna uzdanica Gennara Gattusa.

Naravno, jasno je da iskusni Hrvat u Split nije došao zbog novca. Ljubav prema klubu i dovela ga je tu gdje je sada, dok po završetku igračke karijere Ivan već ima kristalno jasan plan šta će raditi u budućnosti.

“Posjedujem UEFA certifikat za upravljanje u nogometu i stalno sam u kontaktu s njihovim predstavnicima. Planiram nastaviti školovanje u tom smjeru na Harvardu. Odlučio sam, tamo ću otići”, rekao je Rakitić za katalonski list ARA i dodao

“Nisam još siguran hoću li biti trener ili ću raditi nešto drugo. Sigurno je da ću ostati povezan sa svijetom nogometa. Baš zato i uspostavljam kontakte”, riječi su 36-godišnjaka.

Ruku na srce, dolazak u Hrvatsku i za samog Rakitića je bio novost. Uzimajući u obzir da se rodio i odrastao u Švicarskoj, a igrao širom Evrope, jedino što ga je vezalo za Hrvatsku bila je reprezentacija. No, uveliko se navikao i sa porodicom trenutno uživa u Splitu.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime