PRAVI MUK NA ETIHADU! Guardiola šokantno ostaje bez ponajboljeg igrača svijeta na svojoj poziciji u Cityju?

221024Guardiola

Španski stručnjak Pep Guardiola i ove sezone, mnogi bi rekli apsolutno očekivano, radi odličan posao sa aktuelnim engleskim prvakom Manchester Cityjem.

Manchester City se tako nalazi u samom vrhu Premier lige i već je itekako jasno da će se ‘Građani’ ponovo, po ko zna koji put posljednjih godina, boriti za šampionsku titulu.

Gigantu sa Etihada će glavni konkurenti prema svemu sudeći kao i inače biti Liverpool i londonski Arsenal, a mnogi su mišljenja da niko neće zaustaviti ekipu iz Manchestera ni ovog puta. Ipak, Guardiolu su dočekale zaista šokantne vijesti.

Naime, Španac bi mogao ostati bez jednog od najboljih igrača. Kyle Walker je, kako saznaje poznati The Sun, ogromna želja kluba iz Saudijske Arabije.

Navedeni izvor tvrdi da je Al Ahli zainteresovan za Walkerove usluge, dok sam nogometaš nema ništa protiv odlaska iz Ctyja i prilike da ugrabi najmoćniji ugovor u karijeri.

Podsjećanja radi, za Al Ahli već nastupa engleski napadač Ivan Toney, a sada su Saudijci krenuli i po beka Cityja, koji bi po nekim navodima Etihad trebao napustiti već u januarskom prijelaznom roku.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime