Kladi se na Ligu šampiona u Meridianu: Odigraj duplu opkladu i iskoristi fenomenalne kvote

MeridianPROMO

Danas počinje treće kolo Lige šampiona u fudbalu, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nemate nalog na Meridianu, sada je prava prilika da to promijenite.

Registrujte se i odmah uzmite 115 KM DOBRODOŠLICE! Izvrtite 100 KM kroz free spinove, a čeka vas i 15 KM za sportsko klađenje.

Super ponuda, zar ne?

Registrujte se OVDJE i najbolje vam tek dolazi – do 2.000 KM bonusa na depozite. Prva tri depozita deponujte u roku 96 časova od registracije i X3 Bonus stiže!

Igraj Ligu šampionskih bonusa!

Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 30 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita u periodu od 22.10. – 23.10.2024. do 21:00h.

MONACO – CRVENA ZVEZDA – 1 (1.40) X (5.20) 2 (8.20)

Crvena zvezda nije uspjela da osvojiti niti jedan bod u prva dva kola Lige šampiona, ali ostavila je solidan utisak do sada. Novu šansu izabranici Vladana Milojevića će imati večeras u “Kneževini” gdje će gostovati Monacu. Beogradski crveno-bijeli u potpunosti dominiraju srpskim fudbalom i pitanje osvajanja titule se neće postaviti ni u ovoj sezoni. To znači da kompletan fokus mogu da imaju na Evropi.

Monaco je s druge strane odradio fantastičan posao u prvom kolu Lige šampiona kada je savladao Barcelonu sa 2:1. Od pomoći je bilo to što su Katalonci imali igrača manje skoro čitavim tokom meča, međutim to ne umanjuje izdanje “Kneževa”. Nakon toga su remizirali sa Dinamom u Zagrebu i sigurno i oni sa dosta optimizma dočekuju okršaj sa Crvenom zvezdom.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Pored najvećih kvota i fantastične ponude, kladionica Meridian je za ovu utakmicu pripremila i nešto fantastično za sve svoje igrače, a to je 100% cashback-a za sve one koji odigraju bilo koji singl na okršaj AS Monaco – FK Crvena Zvezda.

Kvota na dvoznak Crvene zvezde (X2) je više nego primamljivih 3.05. A ukoliko mislite da će crveno-bijeli zaista da se vrate iz Monaca neporaženi, onda dvoznak u Meridianu možete da kombinujete i sa golovima i dodatno profitirate jer su kvote izvanredne.

U opticaju je ogroman broj različitih kombinatorika, a samo četiri koje izdvajamo u kombinaciji sa dvoznakom su:

X2&GG (pobjeda Crvene zvezde ili neriješeno i oba tima daju gol) – 4.60

X2&2-4 (pobjeda Crvene zvezde ili neriješeno i 2-4 gola na utakmici) – 4.80

X2&I2+ (pobjeda Crvene zvezde ili neriješeno i najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 7.05

X2&3-5 (pobjeda Crvene zvezde ili neriješeno i 3-5 gola na utakmici) – 8.00

REAL MADRID – BORUSSIA DORTMUND – 1 (1.50) X (4.90) 2 (5.80)

Derbi večeri ovog utorka rezervisan je za “Santiago Bernabeu” gdje će snage odmjeriti dvije ekipe koje su igrale u prethodnom finalu ovog takmičenja. Tada je Real Madrid izašao kao pobjednik i nema sumnje da će pokušati isto da učine i sada. Pogotovo nakon što su u prošlom kolu Lige šampiona doživjeli šokantan poraz na gostovanju kod Lillea.

Borussia Dortmund treće kolo Lige šampiona dočekuje na vrhu tabelu sa šest bodova i gol razlikom 10:1. Club Brugge i Celtic su osjetili bijes “Milionera”, ali treba biti pošten pa reći da to nisu ekipe koje spadaju u sam vrh evropskog fudbala. Ovo će biti pravi test kvaliteta izabranika Nurija Šahina i vidjećemo mogu li zaprijetiti ozbiljnije u prijestonici Španije.

Kada se radi o duplim opkladama u Meridianu, dosta je popularna opcija kombinovanje GG (oba tima daju gol) sa brojem pogodaka. Real Madrid i Borussia Dortmund veoma često igraju zabavne utakmice sa puno golova i ako vjerujete da će to biti slučaj i sada, onda je to najbolja opcija za tipovanje.

I ovdje ćemo izdvojiti četiri zanimljiva prijedloga za klađenje:

GG&2+ (oba tima daju gol i Real Madrid daje najmanje dva gola na meču) – 2.05

GG&II2+ (oba tima daju gol i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 2.15

GG&I1-2 (oba tima daju gol i 1-2 gola u prvom poluvremenu) – 2.60

IGG&4+ (oba tima daju gol u prvom poluvremenu i najmanje četiri gola na meču) – 4.70

Na programu će večeras biti još sedam mečeva, a neke od kvota koje vrijedi probati u Meridianu jesu 1.50 na “keca” na Milan protiv Club Bruggea, 1.65 na Aston Villu protiv Bologne i 1.90 na Juventus protiv Stuttgarta.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Iskoristi 10% bonusa na uplatu karticama Maestro, Mastercard ili Visa, Meridian dopunom, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta!

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime