HIT SCENA! Gattuso se na press konferenciji napio vode, uslijedila je urnebesna reakcija trenera Hajduka

221024Gattuso

Hajduk je u nedjelju na gostovanju pobijedio Slaven Belupo (0:2) u utakmici 10. kola SuperSport HNL-a, dok se u centru pažnje našao italijanski stručnjak Gennaro Gattuso.

Splićani su nakon reprezentativne pauze uspjeli ostaviti dobar utisak u meču protiv Slaven Belupa i došli su do novih bodova. Hajduk je poveo sa 1:0 u 39. minutu autogolom Božića, da bi konačnih 2:0 postavio Biuk svega pet minuta kasnije.

Međutim, ponovo je glavna tema Gennaro Gattuso. Nije bila u pitanju neka njegova izjava već ono što se dešavalo na press konferenciji održanoj po završetku utakmice.

Gattuso je stigao na pressicu kako bi otkrio utiske o meču protiv Slavena, te odgovarao na novinarska pitanja. No, na kraju je u centru pažnje bio detalj koji se desio kada je odlučio da se napije vode.

Ispred Italijana se našla flaša vode, a radilo se o vodi s okusom kokosa i limuna koju je trener Hajduka otvorio i napio se, ali očito nije bio oduševljen.

https://streamable.com/su1zc7

Gattusu se okus ove vode uopšte nije svidio što je jasno pokazala i njegova urnebesna reakcija. Ubrzo je ovaj hit video postao glavna tema na društvenim mrežama…

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime