Chelsea oštro uvjetovao velikog talenta: Ili potpiši novi ugovor ili seliš na tribine

221024Acheampong

Josh Acheampong ima 18 godina i jedan je od najvećih talenata Chelseaja, te predstavlja budućnost kada engleske nogometne reprezentacije.

Mladi defenzivac čak je imao priliku i debitirati za prvu momčad Chelseaja početkom godine kada mu je priliku za igru dao tadašnji trener ovog kluba Mauricio Pochettino.

Sada je ograničen na samo jedan nastup koji je trajao svega 27 minuta i to u u sklopu Liga kupa u utakmici protiv Barrowa koju je Chelsea dobio rezultatom 5:0.

Čelnici londonskog premierligaša vide Acheamponga kao treću opciju na poziciji desnog beka, odmah iza Reecea Jamesa i Malo Gusta.

Međutim, on nije bio ni na klupi Chelseaja protiv Bournemoutha i West Hama unatoč tome što James i Gusto nisu bili u konkurenciji zbog ozljeda.

The Athletic sada tvrde da je Acheampongu jasno rečeno da neće dobiti šansu dok god ne pristane na potpis novog ugovora.

Njegov aktualni ugovor sa Chelseajem vrijedi do ljeta 2026. godine, a klub je započeo pregovore oko produljenja kako bi se osigurali na duge staze.

S obzirom na to da dogovora još uvijek nema pojavile su se informacije o tome da bi ovaj perspektivni defenzivac mogao napustiti Stamford Bridge.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime