JEDINSTVENE METODE! Gattuso na nevjerojatan način kaznio igrača Hajduka i napravio potez o kojem će se pričati

231024Gattuso

Italijanski stručnjak Gennaro Gattuso odlučio je na jako zanimljiv i poseban način kazniti jednog nogometaša Hajduka zbog burne reakcije.

Gattuso i Hajduk, barem za sada, igraju odličnu sezonu i vodeći su tim HNL-a. Međutim, strogi Italijan još uvijek nije uspio u potpunosti uspostaviti red unutar momčadi.

Dokaz tome definitivno je i posljednja reakcija Leona Dajakua nakon izmjene u utakmici protiv Slaven Belupa u Koprivnici. Gattuso je u 56. minutu ovog duela odlučio uvesti Bambu i izvesti Dajakua iz igre.

Odluku trenrea splitskog kluba Dajaku nije najbolje prihvatio, pa je po izlasku s terena uslijedila zaista bijesna reakcija 23-godišnjeg nogometaša. Uzeo je igrač Hajduka bocu s vodom i zatim ju je bacio na klupu.

Ovakav potez Dajakua će koštati. Gattuso ga je odlučio kazniti, ali se sada ne radi o nekoj drastičnoj kazni. Naime, Nijemac će kompletnoj ekipi morati da plati večeru i na taj način će se odužiti za burnu reakciju.

Jasno je da ceh neće biti mali jer je ekipa iz Splita poprilično velika. Inače, Leon je ove sezone nastupio u pet utakmica HNL-a i ima učinak od jedne asistencije.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime