DINAMO TUGUJE! Baturini je u Salzburgu stigla poruka iz grada najvećeg kluba svih vremena, slijedi transfer života

241024Baturina

Sjajni hrvatski reprezentativac Martin Baturina bio je jedan od junaka Dinama koji je protekle noći pokorio Salzburg i savladao domaći tim sa uvjerljivih 2:0 u utakmici Lige prvaka.

Dinamo nakon remija sa Monacom u prošlom kolu na Maksimiru i sinoćnjeg trijumfa ima četiri osvojena boda u najelitnijem klupskom takmičenju, pa su ‘Modri’ preuzeli 22. poziciju na tabeli.

Baturina je ponovo sjajno odradio svoj dio posla, a mladi veznjak je pretrčao veliki broj kilometara. Zahvaljujući odličnim partijama mnogi su ovog Hrvata proglasili nasljednikom velikog Luke Modrića.

Upravo je iskusni nogometaš Real Madrida poslao poruku mlađem suigraču iz reprezentacije Hrvatske po završetku utakmice, što se bez ikakve sumnje dopalo zvijezdi Dinama.

“Bravooo”, napisao je Modrić u komentaru fotografije koju je objavio 21-godišnjak na društvenoj mreži Instagram, a ovaj je odmah odgovorio: “Hvala kapetane”.

Španski mediji su zatim plasirali vijest da preko Luke Modrića fantastičnom Baturini ujedno stiže i jasna poruka iz Real Madrida. Podsjećanja radi, poznato je da upravo 39-godišnjak radi na transferu talentovanog Martina na Santiago Bernabeu stadion.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime